Tips & tricks

Waarom zou ik daten op HappyPancake?

Datingsites zijn in veel opzichten vergelijkbaar. Er zijn een aantal functies die elke datingsite gebruikt om succesvol te zijn. Je moet je kunnen voorstellen via zowel woorden als foto's, het moet mogelijk zijn om andere mensen te vinden en je moet op een veilige manier contact op kunnen nemen met eventuele partners.

Zonder deze functies zou een datingwebsite geen datingwebsite heten.

Er is echter een factor welke datingsites van elkaar onderscheidt, en dat is het aantal leden dat de website heeft. Een groot ledenaantal is belangrijk om de kans op het vinden van de ware te vergroten. Een andere belangrijke factor is de prijs. HappyPancake onderscheidt zich op deze twee vlakken van vele andere datingsites. Terwijl veel andere websites alleen toegankelijk zijn door middel van een duur abonnement is HappyPancake een datingsite die helemaal gratis is en daarnaast meer dan een half miljoen gebruikers heeft!

Couple kissing

Een gratis datingwebsite - echt waar

Als het gaat om de prijs is HappyPancake de beste. Bij andere websites werkt het vaak zo dat je je gratis kunt registeren, maar vervolgens moet betalen om gebruik te maken van de functies. Bij ons is alles gratis, van het registreren en het aanmaken van een profiel tot het zoeken van contact met anderen. Oftewel, 100% gratis internetdaten!

Je zult af en toe wat reclame te zien krijgen, dit is nodig voor de financiering van de website. Hierdoor zijn er verder geen kosten die aan jou in rekening worden gebracht.

Dat gezegd zijnde, willen we sterk benadrukken dat wij de veiligheid en functionaliteit van de website uiterst serieus nemen. Alle gegevens worden erg zorgvuldig behandeld en de zoekfuncties en categorisering behoren tot een van de beste in heel Nederland.

Waarom zou je ervoor kiezen om te daten op HappyPancake?

Er zijn veel gebruikers en de website is helemaal gratis.