Tips & tricks

Een Nieuwe Relatie vinden - Relatie Zoeken via HappyPancake

Als je op zoek bent naar een nieuwe relatie, dan kan je eens ervoor gaan om die via online daten te vinden. Bij HappyPancake vind je namelijk mensen die naar een relatie zoeken. Via de dating chat die wij op onze website en in de app hebben, kan je erachter komen of het (deels) klikt met degene die je gevonden hebt.

Nieuwe Relatie

Eenmaal de persoon gevonden om online mee te daten, dan kan er een nieuwe relatie erin zitten voor jullie twee. Houdt er echter rekening mee dat een relatie zoeken niet zo even gebeurd is. Ondanks dat wij een gratis date site zijn waar het doel is om een serieuze relatie te vinden, het kan een tijd duren tot je iemand vindt waar het van beide kanten klikt.

Maak dus goed gebruik van de dating chat en om te achterhalen of de andere persoon echt bij je past. Vind een date waar je je goed bij voelt en date direct online via een gratis date site zoals HappyPancake. Je hoeft dan niet meer vaker “Ik wil een relatie” tegen vrienden en familie te zeggen om te kijken of zij iemand kennen. De kans is namelijk klein dat bij familie of vrienden iemand bekend is die iets als “Ik zoek een relatie” tegen ze heeft gezegd.

Van alle Nederlandse datingsites zijn wij de enige die echt 100% gratis is. We hebben dus geen verborgen kosten om bepaalde functies te gebruiken. Ons doel is dat je gewoon een date direct online kan vinden zonder dat je voor allerlei functies moet betalen. Daar staat dan tegenover dat je af en toe een advertentie te zien krijgt. Wij zijn tenslotte al de grootste gratis relatiesite van Zweden. Daar is HappyPancake namelijk ontstaan en uitgegroeid tot de grootste gratis relatie site van het land.

Verder zorgen wij ervoor dat relatie dating voor mensen die op zoek naar een relatie zijn zo veilig mogelijk verloopt. We willen namelijk niet dat je een nep profiel tegenkomt. Wij controleren dan ook alle foto’s die geüpload worden zodat er geen catfish op onze relatie site komt. Wanneer je eenmaal afspreekt met iemand, zorg er dan voor dat de eerste date op een openbare plek is. Wonen jullie bijvoorbeeld in omgeving Utrecht? Spreek dan bijvoorbeeld af bij Café België Utrecht. Daar zijn ook andere mensen waardoor er niks geks kan gebeuren.

Begin vandaag nog met het vinden van een nieuwe relatie door je aan te melden bij HappyPancake. Zit je verder nog met een vraag of wil je een suggestie achterlaten? Stuur ons dan een mail of laat ons even iets weten via Facebook Messenger.