Tips & tricks

Een Dating app zonder Facebook - Met de nieuwe Dating app van HappyPancake kan het

Ben je op zoek naar een dating app zonder Facebook te hoeven gebruiken bij het aanmaken van je dating profiel? Dan ben je bij HappyPancake aan het juiste adres. Onze nieuwe dating app voor iOS & Android is handig en makkelijk in gebruik voor mobile dating. De HappyPancake app is een serieuze dating app in tegenstelling tot Tinder en Badoo. Dat zijn namelijk geen serieuze apps voor mobiel daten.

mobile dating app

De HappyPancake app is een Tinder alternatief voor mensen die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Als je dus meer op zoek bent naar een Tinder dating app, dan ben je bij ons niet aan het juiste adres.

In Zweden is HappyPancake de grootste serieuze dating app waarbij wij daar op #1 staan van alle serieuze dating apps. Daarnaast zijn wij in tegenstelling tot Paiq en Knuz echt 100% gratis. Behalve dat we helemaal gratis zijn, is de HappyPancake app tevens een veilige dating app omdat wij alle profielteksten en afbeeldingen die geüpload worden, beoordelen.

Het evalueren van afbeeldingen en profielteksten zorgt er voor dat iedereen zich veilig kan voelen bij het gebruik van de HappyPancake app. Wij vinden het namelijk belangrijk dat je weet wie je date. Voor de veiligheid staat namelijk het voorkomen van dat je in contact komt met een nepprofiel bij ons voorop.

Naast dat wij een nieuwe dating app hebben, hebben wij al een langere tijd een dating website die je verder ook gewoon kan gebruiken. Zo kan je vanachter je computer online daten wanneer je thuis bent en zo verder zoeken naar een serieuze relatie.

Wanneer je gebruik maakt van de app, kan je het volgende ermee doen:

  • Eenvoudig nieuwe profielen bekijken door middel van één scroll
  • Profielen vol informatie om je te helpen de juiste te vinden
  • Snelle chats en mogelijkheid om favoriete chats te selecteren
  • Alle activiteiten verzameld onder Happenings
  • Stuur een flirt naar de persoon die jij leuk vindt
  • Voeg foto's toe om te laten zien wie je bent
  • Vind mensen bij je in de buurt om mee te chatten

We wensen je dan veel dating plezier met de HappyPancake app en veel geluk gewenst met het vinden van een serieuze relatie via onze serieuze dating app. Als je verder nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen door een mail te sturen naar [email protected].