Tips & tricks

Een Lange Afstandsrelatie - Liefde op Afstand

Stel je wordt verliefd op iemand die op een redelijke afstand van je af woont. Zo kan het zijn dat je bijvoorbeeld zelf in Zeeland zit en degene die je ontmoet via HappyPancake woont in Groningen. Het is dan belangrijk dat een lange afstandsrelatie goed werkt voor jullie twee. Liefde op afstand kan namelijk mooi zijn, maar je dient er wel wat voor over te hebben.

Lange Afstandsrelatie

Wanneer je een relatie op afstand hebt, dien je goed te kunnen omgaan met een internet relatie. Zo kan het voorkomen dat je elkaar wekelijks meer online spreekt dan in het echt. We kunnen dan ook wel spreken van een tekst relatie. Je zit immers redelijk veel tekstberichten te sturen met degene die je via HappyPancake hebt ontmoet.

Lijkt je een tekst relatie echter niks en wil je meer bij je geliefde zijn in plaats van afhankelijk van dat je afhankelijk bent van een internet relatie? Probeer dan werk te krijgen waarmee je kan werken op afstand. Daardoor kan je doordeweeks bij je lief wonen zonder afhankelijk te zijn van dat je bijvoorbeeld in je thuisomgeving naar kantoor moet.

Is de absolute afstand tussen jullie twee echter goed te doen? We kunnen dan alleen maar zeggen: Ga ervoor! Een lange afstandsrelatie dat grotendeels een internet relatie is, kan iets moois zijn als dat goed werkt. Liefde op afstand is immers niet onmogelijk. Het is meer een kwestie van of je de juiste persoon ervoor bent. Want anders kan de grote absolute afstand een belemmering zijn voor een goede lange afstandsrelatie.

Als er dan sprake is van een goede lange afstandsrelatie, is het verder van belang om ervoor te zorgen dat het een lange termijn relatie wordt. HappyPancake is immers bedoeld voor serieus daten, dus gaan we ervan uit dat degene die je vindt op zoek is naar een lange termijn relatie. Ben je nog niet op zoek naar een relatie voor op de lange termijn? Dan raden we je aan om gebruik te maken van een andere online dating service.

Vind je het dus niet erg om liefde op afstand te hebben en zet je je er ook voor in om het te laten werken? Wil je verder dat een lange afstandsrelatie tevens een lange termijn relatie wordt? Ga er dan voor en laat de absolute afstand je niet tegenhouden. Je ideale partner kan namelijk op een paar uur rijden van je vandaan wonen. HappyPancake maakt het voor je mogelijk om een relatie te vinden met iemand die een aantal uur rijden van je af woont.

Meld je vandaag nog aan en begin via online daten iemand te leren kennen waar je eventueel je liefde op afstand mee kan delen. We hebben ook nog een app die beschikbaar is voor iOS en Android. Zit je met een vraag? Stel die gerust door een mail te sturen of stuur een bericht via Facebook Messenger.