Tips & tricks

5 Online Dating Tips - Tips voor als Internet Dating niet goed lukt

Online Dating Tips

Hier zijn 5 online dating tips die je helpen bij het vinden van een partner:

Tip 1. Wanneer je iemand vindt via HappyPancake die je wel leuk lijkt, stel elkaar dan via de chat wat doen durven of waarheid vragen. Zo leer je elkaar op een creatieve en leuke manier kennen. Tevens kan je dan bepaalde persoonlijkheidskenmerken naar voren zien komen die je anders niet via de chat te zien krijgt.

Denk daarnaast ook eens aan grappige vragen om te stellen zodat je de ander aan het lachen maakt maar toch antwoord dient te geven. Denk er verder aan dat internet dating nog redelijk anoniem daten is. Dus wordt het niks met een bepaalde persoon, maak je daar dan niet te druk over. Jullie horen dan namelijk gewoon niet bij elkaar.

Tip 2. Wees erop voorbereid dat er een date kan ontstaan, het is dan belangrijk om te weten wat een leuke date zal zijn voor jullie twee. Als jullie bijvoorbeeld afspreken om in Rotterdam iets te gaan doen, zoek dan eens via een zoekmachine het volgende op: “dingen te doen in Rotterdam.”

Zo kom je erachter wat je zoal in Rotterdam tijdens een date kan doen. Er kunnen dan ideeën ontstaan zoals om bijvoorbeeld bij een bepaalde café iets te gaan drinken, of om naar een escape room te gaan.

Tip 3. Ga je voor elkaar voor het eerst zien en vind je dat spannend? Houdt de eerste date dan simpel en ga samen een drankje doen. Wanneer je met z’n tweeën ergens een drankje gaat doen in een drukbezochte café, dan doen jullie allebei iets laagdrempeligs dat niet veel kost. Stel dan vooral vragen waarmee je de ander beter leert kennen, aangezien tijdens een drankje doen je de kans hebt om de ander beter te leren kennen op een eenvoudige manier.

Tip 4. Loopt het lekker na de eerste date? Ga dan als tweede date op een spannende date. Wanneer er wat spanning in zit, wordt de date memorabel voor jullie twee waardoor de date niet snel vergeten wordt. Het is dan nog een kwestie van er voor zorgen dat er een vonk ontstaat. Als je dan echt iets voelt voor elkaar tijdens de spannende date, dan is het tijd om meer dates in te plannen.

Tip 5. Komen er nog meerdere dates na de eerste en tweede? Zorg er dan voor dat je weet wat verdere leuke date activiteiten zijn. Woon je bijvoorbeeld in Breda en zoek je naar een originele date idee? Ga dan bijvoorbeeld de salsa in Breda dansen. Zo ontstaat er laagdrempelig lichamelijk contact bij jullie twee en kom je erachter of het op die manier ook goed klikt. Naast deze voorbeeld kan je natuurlijk ook heel wat andere date activiteiten verzinnen.

We wensen je dan veel succes verder met online daten! Heb je trouwens nog geen HappyPancake account? Maak er dan nu eentje aan. Vragen? Stel ze dan door een mail te sturen of laat een bericht achter via Facebook Messenger.